Wandelplezier voor groot en klein

De avondvierdaagse van 2024 zit er weer op. De kinderen en ouders van De Spelelier liepen massaal met veel plezier mee. Een jaarlijks evenement waarbij ouders en kinderen elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten. Dankzij de vele ouderhulp, de activiteitenraad en de organisatie van Boxtel Vooruit was het een groot succes. In een veilige sfeer achter de vlag met ons nieuwe logo straalden de ouders en kinderen van De Spelelier een eenheid uit. Dit werd door de organisatie opgemerkt, wat resulteerde in een extra prijs: “De Dikke Duim”👍. Bij de prijsuitreiking mochten de meer dan honderd leerlingen die meeliepen de vijfde prijs voor deelname (in percentage deelnemende leerlingen) in ontvangst nemen.
We kijken nu al uit naar de volgende editie! Lopen jullie de volgende keer mee?