Onze school hoort bij Stroomm, een schoolbestuur met 15 openbare scholen in de Bommelerwaard en de Meierij. Samen zijn we Stroomm: open, onderscheidend en ondernemend. Daar zijn we trots op! Maar wat betekent dat nu eigenlijk voor kinderen en ouders? En waar werken we de komende jaren aan? Dat staat in ons nieuwe koersplan!

Koersplan Stroomm 2023-2027
In ons koersplan ‘Stroomm opwaarts’ ‘lees je onze kernwaarden en welke thema’s de komende jaren centraal staan. En natuurlijk: waar Stroomm voor staat en de komende jaren voor gaat.

Ambities voor de komende jaren
Vijf thema’s staan de komende jaren centraal: Florerend onderwijs, Aantrekkelijk werkgeverschap, Inspirerend leiderschap, Eigenzinnige locaties en Duurzame samenwerking. Elk thema hebben we uitgewerkt in vier ambities.

Die ambities gaan we vertalen naar concrete schoolkoersplannen, met concrete acties. Elke school geeft zo op de eigen manier invulling aan onze gezamenlijke ambities. Samen gaan we Stroomm opwaarts! Nieuwsgierig naar onze 5 thema’s en bijbehorende ambities? Je leest ze in ons koersplan.

Meer informatie over Stroomm
Op de Stroomm-scholen werken op dit moment 300 leerkrachten en onderwijsondersteuners die het onderwijs verzorgen voor ca. 2.900 leerlingen. Door de samenvoeging is een krachtige en gezonde scholenorganisatie ontstaan die het openbaar onderwijs op een positieve wijze uitdraagt in de regio waarin de scholen staan. Het bestuur van Stroomm bestaat uit vijf leden en hanteert het principe van een ‘bestuur op afstand’.

De dagelijkse leiding van Stroomm is in handen van het College van Bestuur, de heer R.J.A. (Robert-Jan) Koevoets (Voorzitter College van Bestuur), die daarbij ondersteund wordt door medewerkers van het bestuurskantoor te Rossum. De directeuren van de 15 scholen vormen samen het managementteam en adviseren de heer Koevoets in de ontwikkeling van het beleid. De dagelijkse leiding van De Spelelier is in handen van Floortje Wezelenburg, directeur.

Contact bestuurskantoor:
Stroomm
Kersenbogerd 4
5321 GW Rossum
0418-663024
info@stroomm.nl
www.stroomm.nl